A drpataki.hu-n található minden tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogvédelem alatt állnak. Azoknak – a személyes használatot meghaladó mértékű – bármilyen formában történő felhasználása kizárólag Dr. Pataki Gergely plasztikai sebész írásos engedélyével lehetséges, közvetlenül hivatkozó forrásmegjelölés mellett.

Dr. Pataki Gergely plasztikai sebész válaszol

Kedves Doktor Úr!

Érdeklődnék, hogy a műtétet követően mikor tudok leghamarabb ismét gyermeket vállalni?
A mellműtétem 3 hónapja volt.

Köszönettel: 

Tamara

Kedves Tamara!

Semmi akadálya a gyermekvállalásnak, de Doktor úr minimum fél - háromnegyed évet javasol. Lehetne akár korábban is, de a mellnél a teljes gyógyulás fél évig tart, ekkor szűnik meg teljesen az ödéma és fejeződik be a külső és belső hegesedés, az implantátum körüli biológiai tok kialakulása.

A terhesség komoly hormonváltozással jár, különösen az első trimeszterben, így a mellben történő hormonális változások miatt ideálisabb, ha a teljes gyógyulási folyamat... Tovább a többi válaszhoz

mellnagyobbítás, mellimplantátum, magyarország szépe, mellkisebbítés, mellplasztika, hasplasztika, zsírleszívás, hialuronsavas ránctöltés, arcfiatalítás, hyaluronsav, mellnagyobbítás saját zsírszövettel, plasztikai sebészet, hooters 2014 szépségverseny, legjobb